Du skal tage dine timer hos 5 gear ! Det er hyggeligt og overhovedet ikke kedeligt når Michael Lund fortæller og snakker! han er rigtig dygtig til at undervise både teori og kørsel
! Og hvis man tager sig sammen , får styr på læge erklæring og førstehjælpskurset i en fart så kan du få dit kørekort hurtigere 🙂
Og så kan man høre Hip-hop i bilen hvis man er til det 🙂 hahahaha skøn Køreskole !!!

Liv Crescesse, Tilst

Jeg kan stærkt anbefale køreskolen 5 gear! Michael er dygtigt til at undervise i teori, så selv de lidt kedelige ting bliver mere spændende at høre på 🙂 på kørebanen er han god til at forklare tingene på en kort og præcis måde, som er let forståelig. Han er hyggelig at køre rundt sammen med, jeg følte mig i hvertfald godt tilpas og i trygge hænder. Er glad for at have taget mit kørekort hos Michael. 🙂 tak for et dejligt forløb.

Maryam Maryouma, København

Virkelig en fornøjelse. Michael er utrolig dygtig, og rar at være sammen med. Jeg følte mig altid i gode hænder, hos en både tålmodig og professionel kørelærer. Jeg kan kun anbefale andre at tage deres kørekort hos 5 gear.

Jesper Juhl Nielsen, Aarhus

Jeg kan klart anbefale 5gear! Michael er en super cool person og det har altid været hyggeligt både til teori og på vejene. Han er god til at snakke og lytte og ikke mindst at få en til at føle sig tilpas i bilen. Jeg er super glad for jeg valgte at tage mit kørekort ved ham og håber i vil gøre det samme! 🙂

Laura Laursen, Vrinners

Jeg har haft en meget god oplevelse ved at tage mit kørekort ved 5Gear. Michael er sjov og og til at holde en god stemning i bilen, selv når man laver fejl. Jeg kan kun anbefale at man tager sit kørekort ved 5Gear.

Kristian Krause Bojesen, Aarhus

Tag overskriften bogstavelig. Er du klar på at lære at køre, og er dit humør oppe? Så venter dit kørekort dig sikkert her.

Iman Abdulle Butugey, Aarhus

Jeg har rigtig god erfaring med 5 gear. Kan kun give mine anbefalinger. God lære, og god hjælp med alt du behøver.

Kristian Saugbjerg, Aarhus

Jeg var rigtig glad for at tage kørekort ved 5gear. Gode priser, fleksibel med tider og god og betryggende kørelærer. Jeg følte mig tryg ved at køre med ham

Smukke,

Som overskriften indikerer – det var fedt at køre rundt med Michael! Vi var tre Randers-venner som tog kortet sammen med Michael fra 5gear foråret 2012. Det var fedt gennem hele forløbet, og blandt os tre Randers-drenge er det, så vidt jeg ved, kun blevet til en enkelt parkeringsbøde. Tak Michael! Og tak for at holde hovedet koldt!

Anders,

Jeg tog mit kørekort ved Michael sidste år. Vi var et hold på tre piger, hvilket var utroligt lækkert. Michael tilgodeså hver af vores behov, og det var rigtig dejligt. Jeg havde eksempelvist et ønske fra start om, at komme igennem forløbet på 2,5 måned og med kun 16 køretimer, selv om vi blev lidt tidspressets til sidst brugte Michael bare ekstra timer op til. Hvilket virkelig viste mig hvor meget han ville gøre for hver elev. Udover at han er yderst professionel til hans arbejde, så er han også enorm flink og humoristisk, hvilket gør at der aldrig kommer en akavet situation i selvom du måske laver en kørefejl i bilen. Jeg har siden mit forløb anbefalet ham videre til en veninde, som lige har afsluttet hendes forløb hos ham, og ved at hun også har været rigtig glad for ham som kørerlærer. Derfor vil jeg stadig klart anbefaler ham som kørerlærer!

Louize Randrup, Knebel