Kørsel

Når du tager kørekort hos Køreskolen 5 Gear foregår alt praktiskkørselsundervisning i og omkring Aarhus. Kørsel er som regel i dagtimerne med en lektion afsat til aftenkørsel i henhold til lektionsplanen.

 • Vi tilbyder at hente fra

  Egaa Gym, Vejlby-Risskov Hallen,Trøjborg og Århus Statsgymnasium.

  Kørsel kl. 12.00 slutter ved køreskolen, samt kørsel 12.30, begynder ved køreskolen.

 • Aftale om tidspunkt

  Aftale om køretimer sker ved, at vi i fællesskab booker dem i kalenderen efter hver køretime.

  Vi prøver altid så vidt muligt, at opfylde dine ønsker om tider til kørsel.

 • Tidsrum

  Alt kørsel foregår som udgangspunkt på hverdage mellem kl. 07:00 og 16:00.

Køretimer

Ved hver køretime er med vores dygtige kørelærer, Michael Lund, ved din side. Michael Lund har mere end ti års erfaring som kørelærer, og han vil på rolig, kyndig og humørfyldt vis gøre dig forsvarligt parat til køreprøven og dit fremtidige liv som bilist.

I løbet af dine køretimer;

 • Prøver du alt det, du har lært til teoriundervisningen af i praksis
 • Kommer du til at få omfattende kendskab til Aarhus’ vejnet
 • Gennemgår vi kørselsøvelser, som svarer til dem, du kan komme op i til køreprøven

Stress ikke! Man skal kravle, før man kan gå. Det som måske synes svært i starten, føles meget lettere senere hen.

Du skal have minimum 16 køretimer, før du kan få lov til at gå op til køreprøven. Nogle har brug for flere timer, og uanset hvad sender vi dig ikke til køreprøve, før du er fuldt ud parat til at bestå prøven.

Afbud

Husk at afbud skal ske 24 timer før aftalte tid ellers koster det 700,- per. aftalt lektion. Det vil sige, at glemmer du at melde afbud, kommer det til at koste dig 1400,-, da vi altid kører to lektioner ad gangen.
Det samme med lektionsplaner glemmer du den til kørsel koster det også 700,- per. lektion. Det skyldes, at det er ulovligt at køre uden lektionsplanen.

Kontakt os i dag

Hos 5 Gear har vi det som vores mål at være det bedste sted i Aarhus at tage kørekort. Vi forsøger ihærdigt at nå derhen ved at tilbyde alle vores elever teoriundervisning og køretimer af høj kvalitet og med koncentreret fokus på læring og forståelse. At du bliver en dygtig bilist, der kender færdselsloven og kører efter den, er den bedste reklame, vi kan få.