Kørsel

Når du tager kørekort hos Køreskolen 5 Gear foregår alt praktiskkørselsundervisning i og omkring Aarhus. Kørsel er som regel i dagtimerne med en lektion afsat til aftenkørsel i henhold til lektionsplanen.

Vores køretimer påbegyndes fra;

  • Vejlby-Risskov Hallen
  • Skovvangskolen

Første køretime, kl. 07:00 – kl. 8:00, påbegyndes fra Skovvangskolen.

Alle andre køretimer påbegyndes fra Vejlby-Risskov Hallen.

Aftale om køretimer sker ved, at vi i fællesskab booker dem i kalenderen efter hver køretime.

Vi prøver altid, så vidt muligt, at opfylde dine ønsker om tider til kørsel. Men, da der i perioder kan være travlt, er det ikke altid, at puslespillet kan gå op.

Køretimer

Ved hver køretime er med vores dygtige kørelærer, Michael Lund, ved din side. Michael Lund har mere end ti års erfaring som kørelærer, og han vil på rolig, kyndig og humørfyldt vis gøre dig forsvarligt parat til køreprøven og dit fremtidige liv som bilist.

I løbet af dine køretimer;

  • Prøver du alt det, du har lært til teoriundervisningen af i praksis
  • Kommer du til at få omfattende kendskab til Aarhus’ vejnet
  • Gennemgår vi kørselsøvelser, som svarer til dem, du kan komme op i til køreprøven

Stress ikke! Man skal kravle, før man kan gå. Det som måske synes svært i starten, føles meget lettere senere hen.

Du skal have minimum 16 køretimer, før du kan få lov til at gå op til køreprøven. Nogle har brug for flere timer, og uanset hvad sender vi dig ikke til køreprøve, før du er fuldt ud parat til at bestå prøven.

Alt kørsel foregår som udgangspunkt på hverdage mellem kl. 07:00 og 16:00.

 

Afbud

Husk at afbud skal ske 24 timer før aftalte tid ellers koster det 700 kr. per. aftalt lektion. Det vil sige, at glemmer du at melde afbud, kommer det til at koste dig 1400 kr., da vi altid kører to lektioner ad gangen.
Det samme med lektionsplaner glemmer du den til kørsel koster det også 700 kr. per. lektion. Det skyldes, at det er ulovligt at køre uden lektionsplanen. Og vi kører ikke hjem og henter lektionsplanen, da det vil stjæle tid fra elevens køretime, vil medføre, at vi ikke kan leve op til de lovpligtige krav om 2 x 45 minutters kørselsundervisning.