Teori, så du husker det

Du kan ikke tage lynkørekort på tre uger hos Køreskolen 5 Gear. Til gengæld lærer du teorien godt og grundigt hos os. Faktisk så godt, at 85 % af eleverne hos 5 Gear består teoriprøven i første forsøg. Den beståelsesprocent er vi ret stolte af.

Undervisningen foregår i 5 Gears lokaler på Tordenskjoldsgade på Trøjborg, Aarhus Nord. Det er den eneste køreskole i området, og har vel nok landets mest originale og spændende lokaler med sine kunstudsmykkede vægge.

Hos Køreskolen 5 Gear brænder vi for at skabe undervisning, der ikke flyver ind ad det ene øre og ud af det andet. Mange af de billeder, der bruges i undervisningen har kørelærer, Michael Lund, selv taget rundt omkring i Aarhus, hvilket gør eksemplerne nærværende og geografisk relevante. Det synes eleverne er både sjovt og lærerigt. Billederne opdateres hele tiden med nye og tidssvarende situationer og eksempler.

Hvert teorihold består af maks. 12 elever. Det gør undervisningen mere personlig, og det gør underviseren bedre i stand til at registrere elevens styrker og svagheder.

Som elev får du en tre timers undervisningsvideo med hjem, så du også kan øve på teorien derhjemme, så du klædes bedst muligt på inden dine prøver.

Alt undervisning er mundtlig, og eleverne bliver ikke bare placeret foran en computer med et undervisningsprogram.