Billig køreskole i Århus

Hos 5 Gear arbejder vi hårdt for at kunne levere kvalitetsfyldt undervisning til den billigst mulige pris. Og lad os slå fast! Vi er en af de billigste køreskoler i Aarhus. Men, vi er ikke billige, fordi vi har slækket på kvaliteten af undervisningen, og de krav vi stiller til dig, når vi kører med dig ude i trafikken. Nej, årsagen er, at vi tilbyder så grundig en uddannelse, at langt de fleste af vores elever hverken får brug for ekstra timer eller individuel undervisning, før de er klar til teori- og køreprøven.

 

Altid den samme kørelærer

Når du kører rundt i Aarhus i 5 Gears skolevogn, har du altid den samme kørelærer med dig. Det gør, at du får den bedst mulige personlige vejledning og rådgivning i at køre bil, hvilket er din garanti, for at du senere kan føle dig helt tryg, ved at skulle ud i trafikken på egen hånd som ny trafikant.

køreskole i Aarhus

Sådan tager du kørekort

Når du beslutter dig for, at du vil tage et kørekort, så skal du som det første få taget et førstehjælpskursus (5 Gear anbefaler førstehjælpskurser hos FOF), og få lavet en lægeerklæring hos din læge.

Du skal nemlig kunne fremvise en lægeerklæring og et førstehjælpsbevis for at få lov til at tage teoriprøven.

Har du en kronisk sygdom, eller døjer du med andre helbredsproblemer, skal du eventuelt også godkendes af embedslægen, inden du kan få lov til at tage teoriprøven, så bestil lægeerklæringen i god tid!

Altså;

  • Få lavet en lægeerklæring
  • Tilmeld dig førstehjælpskursus

Vi anbefaler, at man får klaret ovenstående 14 dage inden opstart.

Herefter begynder du teoriundervisningen i Køreskolen 5 Gears lokaler på Tordenskjoldsgade 34, 8200 Aarhus N.