Din vej til et trygt kørekort

 Hos 5 Gear arbejder vi hårdt for at kunne levere indlevende og kvalitetsfyldt undervisning i et behageligt miljø.

Du guides på venlig og opmuntrende vis igennem teori og praktiske køretimer, således at du kan have fuld fokus på at uddanne dig til en dygtig og ansvarsfuld bilist.

Hos 5 Gear er vi ikke fans af skældud og bebrejdende ord, som vi finder gør mere skade end gavn i undervisningen. I stedet sværger vi til et læringsmiljø fyldt med smil og opmuntring.

Vores elever er vores ambassadører i trafikken – både mens de tager kørekort hos 5 Gear, men også senere i livet.

Vi sætter derfor en ære i at uddanne vores elever til dygtige og ansvarsfulde bilister. Vi indstiller heller ikke elever til prøve, før de er klar til det, således at vi sikrer, at de føler sig trygge og parate til køreprøven.

Altid den samme kørelærer

Når du kører rundt i Aarhus i 5 Gears skolevogn, har du altid den samme kørelærer med dig i bilen. Det gør, at du får den bedst mulige personlige vejledning og rådgivning i at køre bil, hvilket er din garanti, for at du senere kan føle dig helt tryg, ved at skulle ud i trafikken på egen hånd som ny trafikant.

 

Sådan tager du kørekort

Når du beslutter dig for, at du vil tage et kørekort, så skal du som det første få taget et førstehjælpskursus (5 Gear anbefaler førstehjælpskurser hos FOF), og få lavet en lægeerklæring hos din læge.

Du skal nemlig kunne fremvise en lægeerklæring og et førstehjælpsbevis for at få lov til at tage teoriprøven.

Har du en kronisk sygdom, eller døjer du med andre helbredsproblemer, skal du eventuelt også godkendes af embedslægen, inden du kan få lov til at tage teoriprøven, så bestil lægeerklæringen i god tid!

Altså;

  • Få lavet en lægeerklæring
  • Tilmeld dig førstehjælpskursus

Vi anbefaler, at man får klaret ovenstående 14 dage inden opstart.