Om køreskolen 5 Gear

 Hos 5 Gear arbejder vi hårdt for at kunne levere indlevende og kvalitetsfyldt undervisning i et behageligt miljø.

Du guides på venlig og opmuntrende vis igennem teori og praktiske køretimer, således at du kan have fuld fokus på at uddanne dig til en dygtig og ansvarsfuld bilist.

Din vej til et trygt kørekort

Hej, jeg hedder Michael Lund og er kørelærer og indehaver af Køreskolen 5 Gear.

Som kørelærer lægger jeg høj vægt på et trygt og behageligt læringsmiljø, hvor vi gennem en fælles indsats får gjort dig til en dygtig bilist, der er tryg ved at sidde bag rattet på en bil – også i myldretiden. Jeg har i mine mange år som kørelærer uddannet over 1.200 bilister, så udover mit gode humør og rolige sind, så får du også en kørelærer med masser af erfaring, hvis du vælger at tage kørekort hos mig.

Hos 5 Gear er vi ikke fans af skældud og bebrejdende ord, som vi finder gør mere skade end gavn i undervisningen. I stedet sværger vi til et læringsmiljø fyldt med smil og opmuntring.

Vores elever er vores ambassadører i trafikken – både mens de tager kørekort hos 5 Gear, men også senere i livet.

Vi sætter derfor en ære i at uddanne vores elever til dygtige og ansvarsfulde bilister. Vi indstiller heller ikke elever til prøve, før de er klar til det, således at vi sikrer, at de føler sig trygge og parate til køreprøven.

 • Kvalitetsbevidst og imødekommende kørelærer i Aarhus

  Vi arbejder hårdt på at være den foretrukne køreskole i Aarhus. Det gør vi ved at fokusere på at være kvalitetsbevidste og imødekommende i vores tilgang til køreundervisning – både i teorilokalet og på vejen.

  For os er det nemlig yderst vigtigt, at du som ny i trafikken føler dig godt klædt på til at sidde bag rattet i skolevognen. Med andre ord, vi sender aldrig elever ud at køre i trafikken, før de er klar til det.

 • Bliv skarp på teorien og bilens teknik

  Før du overhovedet skal begive dig ud i trafikken, er det vigtigt at lære teorien bag om kørsel samt alle trafikreglerne. Derudover skal du også lære grundprincipperne bag om bilens teknik, som for eksempel hvordan gas, bremser og kobling fungerer og alt om lys og andet, som du kan få brug for at anvende ude i trafikken.

 • Føl dig tryg på vejene

  En af de vigtigste forudsætninger for overhovedet at kunne erhverve sig et kørekort er, at du som elev skal føle dig tryg i trafikken. Dette er ikke bare et vigtigt aspekt af kørslen under din uddannelse, men en ting som gerne skal følge dig resten af livet, så du kan blive en god bilist, der kører godt og uden at være til gene eller fare for andre trafikanter.

 • Altid den samme kørelærer

  Når du kører rundt i Aarhus i 5 Gears skolevogn, har du altid den samme kørelærer med dig i bilen. Det gør, at du får den bedst mulige personlige vejledning og rådgivning i at køre bil, hvilket er din garanti, for at du senere kan føle dig helt tryg, ved at skulle ud i trafikken på egen hånd som ny trafikant.

Kontakt os i dag

Hos 5 Gear har vi det som vores mål at være det bedste sted i Aarhus at tage kørekort. Vi forsøger ihærdigt at nå derhen ved at tilbyde alle vores elever teoriundervisning og køretimer af høj kvalitet og med koncentreret fokus på læring og forståelse. At du bliver en dygtig bilist, der kender færdselsloven og kører efter den, er den bedste reklame, vi kan få.