Det er en rigtig godt køreskole, med god vejledning og hjælp hele vejen igennem! Man kommer nemt igennem og lærer det på en god måde. Det er en god måde man lærer teorien igennem, at sidde med en computer og se film, så man ikke skal følge med i en kedelig undervisning på tavlen ;-)!

Kan klart anbefale denne køreskole til alle !

Martin Bavnsgaard, Rønde

Jeg har været glad for, at tage mit kørekort hos køreskolen 5 gear. Jeg synes de har taget rigtig godt imod mig, da jeg aldrig har kørt bil før og vidste ingenting om teorien.
Hvis du er i tvivl, kan køreskolen 100% anbefales til dig :))

Safi Shoaibi, Aarhus

Er super glad for jeg tog mit kørekort hos 5gear. Michael er en super dygtig kørelærer, som er god til at lære fra sig. Kan klart anbefales.

Cecilie Christensen

Det har været en virkelig god oplevelse at tage kørekort hos Michael… Kunne ikke forestille mig en bedre køreskole alt var bare tip top!

Christian.D,

Det var fedt, at tage mit kørekort her! Jeg kom hurtigt og nemt igennem det hele og fik mit kørekort på min fødselsdag.

Mathias,

En kørerskole der har styr på tingene, som vil nybegynderne det bedste. 5gear kan helt klart anbefales til alle der skal tag kørerkortet. Michael er en rolig og flink mand der forklarer tingene perfekt, så enhver kan forstå!

Frederik Bang Rasmussen, Aarhus

Jeg anbefaler 5gear for det er gode forhold med hensyn til bil og lokaler til teori med en god teori lærer og kørelærer

Jakob Kornmaaler, Aarhus

God, rolig og tålmodig lærer!!!

Pixie Ferrymann,

Jeg tog mit kørekort igennem 5gear, hvilket var en fornøjelse.
Micheal som er kørelæren, er utroliiig flink, og utrolig god til at lære fra sig. Når man kører med ham og laver fejl, så bliver der grint og ikke skældt ud, hvilket gør det til fornøjelse at køre med ham. I kørelektionerne bliver der desuden gennemgået rigtig meget teori, hvilket gør, at mange af eleverne består teoriprøven første gang uden problemer.

Kan KLART anbefales, især til den billige pris og høje kvalitet!

Christopher A, Aarhus

Jeg kan på det varmeste anbefale køreskolen 5 gear. Kørelæreren Michael er en glimrende underviser – både i teorilokalet og i bilen.

Thorsten Iversen, Aarhus

Michael er en tålmodig mand. Jeg tog kørekort for snart 5-6 mdr. siden og jeg husker kun forløbet som godt. han er virkelig god til at forklare tingene det så man forstår det. Jeg giver alle mine varme anbefalinger til folk som skal til at tage kørekort.

Aron Jensen, Aarhus

Er super glad for jeg tog mit kørekort hos 5gear. Michael er en super dygtig kørelærer, som er god til at lære fra sig. Kan klart anbefales.

Chandra Friis Hatton, Aarhus

Det har været rigtig sjovt og spændende at tage kørekort hos 5gear.

Kasper Liljeqvist Bisbo, Aarhus

5gear er et fantastisk sted at tage kørekort. Opmærksomheden omkring hver enkel person er helt utroligt, man kan værre helt utrolig nervøs for at skulle ud at køre, men det er en enorm stor ro over kørelæreren, og det er med til at man kan slappe mere af og derved lærer meget mere. Mange af tingene kan bliver gentaget utallige gange, men uden man tænker over det, så er det med til at man husker det den dag man skal til teoriprøven. Jeg kan kun give ros, ros og atter ros, 5gear er helt klart et sted jeg varmt ville anbefale.

Michelle Nielsen, Viby

Jeg tog mit kørekort ved Michael sidste år. Vi var et hold på tre piger, hvilket var utroligt lækkert. Michael tilgodeså hver af vores behov, og det var rigtig dejligt. Jeg havde eksempelvist et ønske fra start om, at komme igennem forløbet på 2,5 måned og med kun 16 køretimer, selv om vi blev lidt tidspressets til sidst brugte Michael bare ekstra timer op til. Hvilket virkelig viste mig hvor meget han ville gøre for hver elev. Udover at han er yderst professionel til hans arbejde, så er han også enorm flink og humoristisk, hvilket gør at der aldrig kommer en akavet situation i selvom du måske laver en kørefejl i bilen. Jeg har siden mit forløb anbefalet ham videre til en veninde, som lige har afsluttet hendes forløb hos ham, og ved at hun også har været rigtig glad for ham som kørerlærer. Derfor vil jeg stadig klart anbefaler ham som kørerlærer!

Louize Randrup, Knebel

Som overskriften indikerer – det var fedt at køre rundt med Michael! Vi var tre Randers-venner som tog kortet sammen med Michael fra 5gear foråret 2012. Det var fedt gennem hele forløbet, og blandt os tre Randers-drenge er det, så vidt jeg ved, kun blevet til en enkelt parkeringsbøde. Tak Michael! Og tak for at holde hovedet koldt!

Anders,

Jeg var rigtig glad for at tage kørekort ved 5gear. Gode priser, fleksibel med tider og god og betryggende kørelærer. Jeg følte mig tryg ved at køre med ham

Smukke,

Jeg har rigtig god erfaring med 5 gear. Kan kun give mine anbefalinger. God lære, og god hjælp med alt du behøver.

Kristian Saugbjerg, Aarhus

Tag overskriften bogstavelig. Er du klar på at lære at køre, og er dit humør oppe? Så venter dit kørekort dig sikkert her.

Iman Abdulle Butugey, Aarhus

Jeg har haft en meget god oplevelse ved at tage mit kørekort ved 5Gear. Michael er sjov og og til at holde en god stemning i bilen, selv når man laver fejl. Jeg kan kun anbefale at man tager sit kørekort ved 5Gear.

Kristian Krause Bojesen, Aarhus

Jeg kan klart anbefale 5gear! Michael er en super cool person og det har altid været hyggeligt både til teori og på vejene. Han er god til at snakke og lytte og ikke mindst at få en til at føle sig tilpas i bilen. Jeg er super glad for jeg valgte at tage mit kørekort ved ham og håber i vil gøre det samme! 🙂

Laura Laursen, Vrinners

Virkelig en fornøjelse. Michael er utrolig dygtig, og rar at være sammen med. Jeg følte mig altid i gode hænder, hos en både tålmodig og professionel kørelærer. Jeg kan kun anbefale andre at tage deres kørekort hos 5 gear.

Jesper Juhl Nielsen, Aarhus

Jeg kan stærkt anbefale køreskolen 5 gear! Michael er dygtigt til at undervise i teori, så selv de lidt kedelige ting bliver mere spændende at høre på 🙂 på kørebanen er han god til at forklare tingene på en kort og præcis måde, som er let forståelig. Han er hyggelig at køre rundt sammen med, jeg følte mig i hvertfald godt tilpas og i trygge hænder. Er glad for at have taget mit kørekort hos Michael. 🙂 tak for et dejligt forløb.

Maryam Maryouma, København

Du skal tage dine timer hos 5 gear ! Det er hyggeligt og overhovedet ikke kedeligt når Michael Lund fortæller og snakker! han er rigtig dygtig til at undervise både teori og kørsel
! Og hvis man tager sig sammen , får styr på læge erklæring og førstehjælpskurset i en fart så kan du få dit kørekort hurtigere 🙂
Og så kan man høre Hip-hop i bilen hvis man er til det 🙂 hahahaha skøn Køreskole !!!

Liv Crescesse, Tilst