Særlig køreundervisning

Særlig køreundervisning kan være en god mulighed for at få dit kørekort igen, hvis det er blevet frakendt inden for de første 3 år efter, at du har bestået køreprøven. I denne periode er kørekortet på prøve, og hvis det bliver frakendt, vil du få et kørselsforbud. Men heldigvis er der hjælp at hente.

Særlig køreundervisning er en chance for at få en ny start og forbedre dine køre-evner. Gennem denne undervisning vil du få en dybere forståelse for færdselsreglerne og lære at køre mere sikkert og ansvarligt. Undervisningen er tilpasset dine behov og kan tilbyde både teori og praktisk træning.

Her skal du gennemgå et forløb der ligner det oprindelige, dog skal du ikke på manøvrebane og køreteknisk kursus. Det består af

  • 8 lektioner teori
  • 8 lektioner i skolevogn på vej

Hvis du ønsker at tage særlig køreundervisning, kan du kontakte os for mere information og tilmelding. Vi tilbyder fleksible tidspunkter, så det passer ind i din travle hverdag. Vi ser frem til at hjælpe dig med at komme i gang med at tage kørekort igen.

Vores pakke dækker alle de timer, som er lovpligtige at tage. Der vil ikke være nogen skjulte omkostninger ud over dem, som er angivet her på siden. Hos mange andre steder kan der være udgifter, som ikke er angivet, men hos os er alle udgifterne klart angivet og fordelt. Du kan derfor nemt se, hvad der er inkluderet i pakken og hvad der eventuelt kommer til at koste ekstra.

Kontakt os i dag

Hos 5 Gear har vi det som vores mål at være det bedste sted i Aarhus at tage kørekort. Vi forsøger ihærdigt at nå derhen ved at tilbyde alle vores elever teoriundervisning og køretimer af høj kvalitet og med koncentreret fokus på læring og forståelse. At du bliver en dygtig bilist, der kender færdselsloven og kører efter den, er den bedste reklame, vi kan få.