Bilen du kommer til at køre i

Hos Køreskolen 5 Gear tilbyder vi at du kan tage dine køretimer i en Audi Q5 med manuelt gear.

Det er en lækker bil med god plads og fantastiske køreegenskaber, der egner sig lige godt til bykørsel som kørsel på landet.

Audi Q5

Kabinen i bilen byder på høj komfort med behagelige enkeltsæder og godt udsyn til vejen. Der er god plads til benene, og elever der rager op i vejret, behøver ikke at dukke nakken, når de sidder bag rattet.

Udover at have valgt en Audi Q5 på grund af dens stilfulde udseende, komfort og ydeevne, så har Køreskolen 5 Gear også valgt den, fordi den er perfekt som skolevogn.

Bilen er nem at sættet i gang, da den har et koblingspunkt, som er utroligt nemt at finde. Det er ellers noget mange nye bilister har svært ved at finde ud af. I stedet for at bekymre sig om at ramme koblingspunktet, efter eksempelvis at have holdt for rødt op ad Randersvej, kan vores elever i stedet have fuld fokus på at lære at begå sig i trafikken.

Føreren af bilen sidder højt og har derfor et godt udsyn, hvilket gør kørslen mere overskuelige og mindre stressende.

Kontakt os i dag

Hos 5 Gear har vi det som vores mål at være det bedste sted i Aarhus at tage kørekort. Vi forsøger ihærdigt at nå derhen ved at tilbyde alle vores elever teoriundervisning og køretimer af høj kvalitet og med koncentreret fokus på læring og forståelse. At du bliver en dygtig bilist, der kender færdselsloven og kører efter den, er den bedste reklame, vi kan få.