Lynkursus til kørekort

Lynkursus, hurtighold og lynhold – kært barn har mange navne. Når det angår kørekort, skal det nogle gange gå lidt hurtigere end andre. Derfor tilbyder vi hos 5 Gear en række lynkurser til kørekort, så du kan komme hurtigere i mål med dit nye kørekort. 

Med et hurtigt kørekort kommer du i mål med dit kørekort på ca. 2 måneder. Det er et mere komprimeret og intenst forløb, men ikke desto mindre kommer du hurtigt i mål, så dit liv som bilist kan begynde!

Tag et hurtigt kørekort hos 5 Gear

Med et lynkursus til kørekort får du det samme fra standardholdet – bare hurtigere. Det betyder, at du får i alt 52 lektioner af 45 minutter fordelt på to måneder. De 52 lektioner består af 29 lektioner teori, 4 lektioner manøvrebane, 16 lektioner skolevogn og 4 lektioner glatbane. 

Hos 5 Gear kan du få et hurtigt kørekort i Aarhus, hvor teorilokalet ligger på Trøjborg, og køretimerne foregår i og omkring Aarhus. Der er flere busforbindelser tæt på teorilokalet, ligesom letbanen også er tæt på. På den måde kan du hurtigt komme til og fra teorilokalet.

Kvalitetsbevidst og grundig undervisning i Aarhus

Når du tager et kørekort hos 5 Gear, går vi op i at give dig en kvalitetsbevidst og grundig undervisning, som klæder dig godt på til at begå dig i trafikken. Hos os bliver du mødt med et smil og opmuntrende kommentarer, som gør dig til den bedste bilist. Vi mener nemlig, at det skal være en god og sjov oplevelse at tage et hurtigt kørekort. 

Tilmeld dig et af vores lynhold i dag, og kom i mål med dit nye kørekort på 2 måneder. Vi tør godt garantere dig, at vores undervisning er indlevende og sjov at deltage i, og alle vores undervisere og kørelærere er både sjove, imødekommende og grundige! 

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til vores hold og holdstart. Du finder kontaktoplysningerne nederst på denne side. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os i dag

Hos 5 Gear har vi det som vores mål at være det bedste sted i Aarhus at tage kørekort. Vi forsøger ihærdigt at nå derhen ved at tilbyde alle vores elever teoriundervisning og køretimer af høj kvalitet og med koncentreret fokus på læring og forståelse. At du bliver en dygtig bilist, der kender færdselsloven og kører efter den, er den bedste reklame, vi kan få.