Din foretrukne køreskole i Aarhus
Hos 5 Gear bestræber vi os på at være din foretrukne køreskole i Aarhus. Måden vi forsøger at opnå dette på er ved at tilbyde en uddannelse af den højeste kvalitet, men samtidig til den lavest mulige pris, så du kan få råd til at komme på fire hjul i en stadig ung alder.

17797885_10213583694405816_590644068_oBillig køreskole i Aarhus
For os handler det om at finde en fin balance mellem kvalitet og den rette pris.
Vi er en billig køreskole i Aarhus, men dette betyder naturligvis ikke, at vi ikke leverer en uddannelse af den højeste kvalitet. Årsagen til at vi kan tillade os at være så billige er, at vi tilbyder en så grundig uddannelse, at langt de fleste af vores elever ikke behøver nogle ekstra timer eller nogen speciel og individuel ekstra undervisning, før de er klar til teori- og køreprøven.

Kørsel med din køreskole i Aarhus
Når du er ude at køre hos 5 Gear, har du altid den samme kørelærer med dig, kørelæren vil giver dig den bedste personlige vejledning og rådgivning, hvilket er din garanti for, at du kan føle dig tryg som ny trafikant.

Som hovedregel sørger vi altid for at anvende den samme bil til de samme elever. Dette er igen for, at du skal føle dig tryg og tilpas, når du er ude at køre med din køreskole i Aarhus.

Køreskolen har teorilokale på adressen:

Tordenskjoldsgade 34, 8200 Aarhus N.