Generhvervelse af kørekort

Har du fået frakendt dit kørekort, så det skal generhverves, har vi hos 5 Gear et særligt forløb til dig. Vores pakke for generhvervelse af kørekort indeholder 1 måneders login til et af Danmarks bedste undervisningssystemer til teoriundervisning, 1 kørelektioner og leje af bil til prøven.

På en tryg og sikker måde hjælper vi dig med at få generhvervet dit kørekort, så du igen kan komme ud på vejene – hurtigt og sikkert. Hos 5 Gear er vi professionelle, kvalitetsbevidste og imødekommende, og vi er med dig under hele processen.

Har du fået frakendt dit kørekort og førerretten, enten betinget eller ubetinget, er det nødvendigt at tilmelde dig en køreskole med undervisning og køretimer. På den måde kan du få generhvervet dit kørekort – hurtigt, trygt og sikkert. Vores pakke til generhvervelse af kørekort er desuden til en fornuftig pris, så alle kan være med.

Foruden generhvervelse af kørekort har vi også særlig køreundervisning, som er til dig, der har fået frakendt kørekortet efter at have haft det i mindre end 3 år. Her skal du gennem et mere omfattende forløb med 8 lektioner teori og 8 lektioner i skolevogn, før du kan komme til køre- og teoriprøve igen.

Hos 5 Gear sidder vi altid klar med store smil og en positiv tilgang. Vores undervisere er dygtige og imødekommende, ligesom de er med dig under hele processen. Tilmeld dig generhvervelse af dit kørekort hos 5 Gear i Aarhus, og bliv klædt godt på til at komme ud på vejene igen.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til generhvervelse, særlig køreundervisning, hurtighold eller andre pakker, som vi tilbyder. Vi står klar til at hjælpe dig med ethvert spørgsmål, du måtte have, ligesom vi altid guider dig bedst muligt igennem processen. Vi ser frem til at høre fra dig!

Priser for generhvervelse og særlig køreundervisning

Her kan du se mulighederne vi tilbyder. Så du kan få den bedste oplevelse med dit kørekort

GENERHVERVELSE

 

kr. 1700

Generhvervelse er for dig, der har fået frakendt dit kørekort, men har haft kørekort i mere end 3 år.

Det er et hurtigt forløb, så du hurtigt, men sikkert, kan komme tilbage på vejene.

I prisen får du:

  • 1 kørelektioner
  • Leje af bil til prøven
  • 1 måneders login til at Danmarks bedste undervisningssystemer til teoriundervisning

SÆRLIG KØREUNDERVISNING

 

kr. 7.500

Særlig køreundervisning er for dig, som har været uheldig og fået frakendt kørekortet efter at have haft det i mindre end 3 år.

Her skal du gennemgå et forløb der ligner det oprindelige, dog skal du ikke på manøvrebane og køreteknisk kursus.

I prisen får du:

  • 8 lektioner teori
  • 8 lektioner i skolevogn på vej
  • Leje af bil til prøven

Særlig køreundervisning

Særlig køreundervisning kan være en god mulighed for at få dit kørekort igen, hvis det er blevet frakendt inden for de første 3 år efter, at du har bestået køreprøven. I denne periode er kørekortet på prøve, og hvis det bliver frakendt, vil du få et kørselsforbud. Men heldigvis er der hjælp at hente.

Særlig køreundervisning er en chance for at få en ny start og forbedre dine køre-evner. Gennem denne undervisning vil du få en dybere forståelse for færdselsreglerne og lære at køre mere sikkert og ansvarligt. Undervisningen er tilpasset dine behov og kan tilbyde både teori og praktisk træning.

Her skal du gennemgå et forløb der ligner det oprindelige, dog skal du ikke på manøvrebane og køreteknisk kursus. Det består af

  • 8 lektioner teori
  • 8 lektioner i skolevogn på vej

Hvis du ønsker at tage særlig køreundervisning, kan du kontakte os for mere information og tilmelding. Vi tilbyder fleksible tidspunkter, så det passer ind i din travle hverdag. Vi ser frem til at hjælpe dig med at komme i gang med at tage kørekort igen.

Vores pakke dækker alle de timer, som er lovpligtige at tage. Der vil ikke være nogen skjulte omkostninger ud over dem, som er angivet her på siden. Hos mange andre steder kan der være udgifter, som ikke er angivet, men hos os er alle udgifterne klart angivet og fordelt. Du kan derfor nemt se, hvad der er inkluderet i pakken og hvad der eventuelt kommer til at koste ekstra.

Kontakt os i dag

Hos 5 Gear har vi det som vores mål at være det bedste sted i Aarhus at tage kørekort. Vi forsøger ihærdigt at nå derhen ved at tilbyde alle vores elever teoriundervisning og køretimer af høj kvalitet og med koncentreret fokus på læring og forståelse. At du bliver en dygtig bilist, der kender færdselsloven og kører efter den, er den bedste reklame, vi kan få.