Generhvervelse af kørekort

Har du fået frakendt dit kørekort, så det skal generhverves, har vi hos 5 Gear et særligt forløb til dig. Vores pakke for generhvervelse af kørekort indeholder 3 måneders login til et af Danmarks bedste undervisningssystemer til teoriundervisning, 2 kørelektioner og leje af bil til prøven.

På en tryg og sikker måde hjælper vi dig med at få generhvervet dit kørekort, så du igen kan komme ud på vejene – hurtigt og sikkert. Hos 5 Gear er vi professionelle, kvalitetsbevidste og imødekommende, og vi er med dig under hele processen.

Få generhvervet dit mistede kørekort hos 5 Gear

Har du fået frakendt dit kørekort og førerretten, enten betinget eller ubetinget, er det nødvendigt at tilmelde dig en køreskole med undervisning og køretimer. På den måde kan du få generhvervet dit kørekort – hurtigt, trygt og sikkert. Vores pakke til generhvervelse af kørekort er desuden til en fornuftig pris, så alle kan være med. 

Foruden generhvervelse af kørekort har vi også særlig køreundervisning, som er til dig, der har fået frakendt kørekortet efter at have haft det i mindre end 3 år. Her skal du gennem et mere omfattende forløb med 8 lektioner teori og 8 lektioner i skolevogn, før du kan komme til køre- og teoriprøve igen.

Vi er med dig under hele processen

Hos 5 Gear sidder vi altid klar med store smil og en positiv tilgang. Vores undervisere er dygtige og imødekommende, ligesom de er med dig under hele processen. Tilmeld dig generhvervelse af dit kørekort hos 5 Gear i Aarhus, og bliv klædt godt på til at komme ud på vejene igen. 

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til generhvervelse, særlig køreundervisning, hurtighold eller andre pakker, som vi tilbyder. Vi står klar til at hjælpe dig med ethvert spørgsmål, du måtte have, ligesom vi altid guider dig bedst muligt igennem processen. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os i dag

Hos 5 Gear har vi det som vores mål at være det bedste sted i Aarhus at tage kørekort. Vi forsøger ihærdigt at nå derhen ved at tilbyde alle vores elever teoriundervisning og køretimer af høj kvalitet og med koncentreret fokus på læring og forståelse. At du bliver en dygtig bilist, der kender færdselsloven og kører efter den, er den bedste reklame, vi kan få.