Fra 2 ben til 4 hjul

Skal du i gang med at tage nyt kørekort, eller generhverve kørekort til bil, så bør du overveje at gøre det hos Køreskolen 5 Gear på Trøjborg i Aarhus N. Her uddannes du nemlig til bilist på en tryg, sikker og ansvarsfuld måde via teoretisk og praktisk indlevende og kompetent undervisning. I vores teorilokaler og i skolevogn finder du ingen sure miner eller skældud, kun smil og opmuntrende ord. Vi synes nemlig, at det skal være en god oplevelse at tage kørekort.

Hos 5 Gear har vi det som vores mål at være det bedste sted i Aarhus at tage kørekort. Vi forsøger ihærdigt at nå derhen ved at tilbyde alle vores elever teoriundervisning og køretimer af høj kvalitet og med koncentreret fokus på læring og forståelse. At du bliver en dygtig bilist, der kender færdselsloven og kører efter den, er den bedste reklame, vi kan få.

Hej, jeg hedder Michael Lund og er kørelærer og indehaver af Køreskolen 5 Gear. Som kørelærer lægger jeg høj vægt på et trygt og behageligt læringsmiljø, hvor vi gennem en fælles indsats får gjort dig til en dygtig bilist, der er tryg ved at sidde bag rattet på en bil – også i myldretiden. Jeg har i mine otte år som kørelærer uddannet over 900 bilister, så udover mit gode humør og rolige sind, så får du også en kørelærer med masser af erfaring, hvis du vælger at tage kørekort hos mig.

Kvalitetsbevidst og imødekommende kørelærer i Aarhus

Vi arbejder hårdt på at være den foretrukne køreskole i Aarhus. Det gør vi ved at fokusere på at være kvalitetsbevidste og imødekommende i vores tilgang til køreundervisning – både i teorilokalet og på vejen.

For os er det nemlig yderst vigtigt, at du som ny i trafikken føler dig godt klædt på til at sidde bag rattet i skolevognen. Med andre ord, vi sender aldrig elever ud at køre i trafikken, før de er klar til det.

 

Bliv skarp på teorien og bilens teknik

Før du overhovedet skal begive dig ud i trafikken, er det vigtigt at lære teorien bag om kørsel samt alle trafikreglerne. Derudover skal du også lære grundprincipperne bag om bilens teknik, som for eksempel hvordan gas, bremser og kobling fungerer og alt om lys og andet, som du kan få brug for at anvende ude i trafikken.

Kørelærer Michael Lund hjælper dig på vej mod dette mål. Før vi overhovedet begiver os ud i trafikken, sørger han nemlig for at lære dig alt om den nødvendige teori og teknik. Du bliver en haj til trafikregler. Hvis der under undervisningen er ting, du er i tvivl om, så kan du altid stille spørgsmål og så gennemgår Michael det gladeligt for dig endnu engang.

Vi gennemgår også altid bilen med dig, så du bliver bekendt og tryg med den bil, som du skal tage dine praktiske køretimer i.

 

Føl dig tryg på vejene med en professionel kørelærer i Aarhus

En af de vigtigste forudsætninger for overhovedet at kunne erhverve sig et kørekort er, at du som elev skal føle dig tryg i trafikken. Dette er ikke bare et vigtigt aspekt af kørslen under din uddannelse, men en ting som gerne skal følge dig resten af livet, så du kan blive en god bilist, der kører godt og uden at være til gene eller fare for andre trafikanter.

Med en professionel og imødekommende kørelærer her i Aarhus behøver du ikke at bekymre dig om, hvorvidt du vil komme til at føle dig tryg. Kørelærer Michael Lund sørger nemlig for at skabe gensidig tillid mellem dig og ham, så du kan have fuld fokus på trafikken og på en god indlæring.